Momente tragice în vestul țării: un tânăr s-a înecat, la scăldat, într-o zonă unde apa nu depășește, de obicei, un metru și jumătate

Tragedia s-a produs la cinci kilometri de localitatea cărășeană Ersig. Tânărul, alături e mai mulți prieteni, a mers la scăldat în râul Pogăniș.

Locul părea unul bine ales, pentru că apa nu este adâncă.

Din păcate nici pericolele nu lipsesc, pentru că, din loc în loc, sunt gropi adânci pe fundul albiei, produse de viiturile din anii trecuți.

Acolo pericolul de înec este foarte mare pentru că apa e adâncă și se formează vârtejuri. Din păcate, tânărul de 20 de ani a nimerit exact într-o astfel de zonă.

Când au observat că nu mai iese la suprafață, prietenii săi au alertat autoritățile și au început să îl caute. L-au găsit după aproximativ jumătate de oră și l-au dus  la mal unde au încercat să îl resusciteze. Între timp, la locul incidentului a sosit și un echipaj de ambulanță dar medicii nu au putut decât constata decesul.

Cazul a fost preluat de polițiști care urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut tragedia.

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns