Mobilizare pentru găsirea unei tinere care a dispărut. A fost dată în urmărire naţională

Mobilizare pentru găsirea unei tinere de 13 ani. A fost dată în urmărire naţională

Mobilizare pentru găsirea unei tinere care a dispărut. A fost dată în urmărire naţională

Luni, 27 iunie 2022, în jurul orei 13:00, Poliţia Oraşului Uricani, judeţul Hunedoara, a fost sesizată de un reprezentant al unei case de tip familial din Uricani despre faptul că minora IARNA SARA ANGELINA (foto), de 13 ani, a plecat voluntar din incinta instituţiei de ocrotire socială în data de 27.06.2022, în jurul orei 06:40, şi nu a mai revenit, a transmis IPJ Hunedoara.

Minora prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,68 m., greutate aproximativ 68 kg., păr brunet, tuns mediu, ochi căprui, față ovală. La data plecări voluntare era îmbrăcată cu un hanorac neagru, cu glugă, pantaloni negri de trening, iar picioare purta încălţăminte sport de culoare neagră.

CITEŞTE ŞI: Mobilierul dintr-o parcare din vestul ţării, smuls din beton și furat

„Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării minorei, care a fost dată în urmărire naţională. Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celei în cauză, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112”, conform sursei.

Foto: IPJ Hunedoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns