Mobilierul dintr-o parcare din vestul ţării, smuls din beton și furat

Mobilierul dintr-o parcare din vestul ţării, smuls din beton și furat

Mobilierul dintr-o parcare din vestul ţării, amenajată pe DN7, între localitățile Vețel și Leșnic din județul Hunedoara, a fost furat pentru a doua oară în ultimii doi ani.

Drumarii de la SDN Deva au constatat zilele trecute că din parcarea de pe DN 7 a dispărut o masă cu două bănci, conform DRDP Timișoara.

„Pentru a doua oară în ultimii doi ani, o parcare de pe DN 7, între Vețel și Leșnic, jud. Hunedoara, a rămas fără mobilierul specific. Zilele trecute, drumarii de la SDN Deva au constatat că a dispărut o masă cu 2 bănci.

Acum doi ani, din aceeași parcare, se furase o altă masă cu 2 bănci. Mobilierul a fost, în ambele cazuri, smuls din platforma de beton… SDN Deva a reclamat atunci furtul la IPJ Hunedoara, demers care se va face și de data aceasta.

CITEŞTE ŞI: Românii au votat Destinaţia Turistică a anului 2022. Oraşul care a câştigat marele premiu

Nu de puține ori, spațiile de parcare de pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi sunt vandalizate, cum este și cazul unui loc amenajat recent, pe DN 58A, între Lugoj și V.V. Delamarina, jud. Timiș. A doua zi după montarea mobilierului și a coșurilor de gunoi, unul dintre recipiente a fost găsit incendiat” arată DRDP Timișoara, pe pagina de Facebook.

Foto: DRDP Timişoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns