Mobilizare generală la Pro România Timiș

pro romania 18

După perioada pandemiei, liderii Pro România Timiș au reluat treptat activitățile politice, iar de câteva zile este agitație mare în organizația condusă de deputatul Adrian Pau. Oamenii lui Victor Ponta din Timiș sunt pe ultima sută de metri cu desemnarea candidaților în localitățile din județ și speră la un rezultat din două cifre, dar și câteva primării importante în portofoliu.

CITEȘTE ȘI: Trenuri de călători spre și dinspre Timișoara, blocate de inundații

Speranțe mari se leagă și de candidatura medicului Marius Craina la Primăria Timișoara, un bastion ce nu mai pare a fi câștigat doar în vise.

“Suntem în plină organizare a perioadei de precampanie, care este extrem de importantă. Este o muncă foarte solicitantă, care trebuie făcută cu mare atenție pentru că nu avem voie să facem nici un pas greșit. Noi, ca partid, suntem pe un trend ascendent în preferințele românilor, lucru care ne responsabilizează foarte mult și ne dă speranțe că vom obține un scor bun la alegerile locale. De asemenea, știm că Marius Craina, un om cu o notorietate foarte bună în Timișoara, este bine poziționat în sondajele de opinie, deci avem premise bune pentru un scor mare”, a declarat Adrian Pau, coordonatorul Pro România Timiș.

Filiala locală a partidului condus de Victor Ponta și-a desemnat candidații pentru aproximativ 75 la sută din primăriile din județ, iar în cel mai scurt timp se vor bate în cuie și celelalte localități.

Despre o posibilă alianță cu PSD la scrutinul care va avea loc, probabil, în 27 septembrie, Adrian Pau a spus: “Nu luăm în considerare în acest moment să facem alianțe pre-electorale nici cu PSD, nici cu alt partid. După alegeri, dacă vorbim despre crearea unor majorități, orice este posibil, nu doar o alianță cu PSD, pentru că sunt și alte partide care se înscriu în această cursă electorală”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *