Mizerie de nedescris într-un restaurant din Timişoara (FOTO)

restaurant

Minivacanța de ”Rusalii” și timpul frumos i-a scos din case pe mulți dintre timișoreni, care, în această perioadă, au ales să-și petreacă zilele libere în diverse locații.

Cei care s-au gândit să se răcorească la o limonadă sau să servească un grătar la vechiul restaurant de la Pădurea Verde au avut parte de o surpriză total neplăcută. Localul, care funcționează de ani buni în vecinătatea Muzeului Satului, arăta ca un birt dubios de la marginea unui drum neumblat, prin care nu s-a dat cu mătura de la înființare.

Pe cele două terase, fețele de masă erau impregnate cu resturi vechi de mâncare, semn că nu au mai fost spălate de multă vreme și nici măcar scuturate de firimituri. Pe jos, persista aceeași mizerie.

În baie, robinetul de la lavoar era defect, spălatul pe mâini ieșind, astfel, din ecuație. În acest context, nu putem să nu ne întrebăm oare cât de igienică era bucătăria localului în care se găteau preparatele pentru clienți?

Personalul, numeros de altfel, părea instruit să servească mușteriii ca și cum ar fi fost toți prieteni de șpriț, lăsând la o parte bunul-simț și amabilitatea. Ca o exemplificare, unul dintre chelneri se așezase relaxat pe capota unui autoturism parcat în fața uneia dintre terase, trăgând tacticos dintr-o țigară fără cea mai mică jenă. O altă colegă se proțăpise lângă mai mulți comeseni și râdea la glumele acestora, deși era evident că nu se cunoșteau.

Prețurile practicate ar fi ridicat însă alte pretenții. O cafea la șase lei, o limonadă la șapte, o ciorbă la 13 sau un platou cald din carne de pui pentru două persoane la 80 de lei nu va… justifica niciodată mizeria de nedescris și mai ales de neașteptat întâlnită în restaurantul ”La Pădure”…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Mizerie de nedescris într-un restaurant din Timişoara (FOTO)

  1. marea ” civilizatie” banateana;)..pun pariu ca sunt banateni get beget din aceia ieshiti din retard inbreeding care se bat cu pumnul in piept ca is banatzani faloshi dar sunt mai mizerabili si mai primtivi ca oltenii si moldovenii pe care ii urasc

  2. Trebuie sa va felicit pentru ca ați ales acel weekend pentru a scrie acest articol (cu singuranta ați fost bine indrumati)…Și spun asta cu ghilimelele de rigoare. Asadar,după cum stie toată Timișoara perioada Rusaliilor a coincis cu perioada desfășurării festivalului REVOLUTION. Restaurantul a fost invadat de participanții la festival,iar băile care îl deservesc s-au transformat în toalete publice. Dealtfel,totul se transformase intr-un „du-te / vino continuu”,astfel încât era imposibil ca totul sa funcționeze în condiții de normalitate. Nu le caut scuze,însă întâmplător am trecut și eu pe-acolo și am văzut exact ce se întâmplă și cu siguranță nu are nicio importanta din ce regiune a tarii erau clienții. Sunt o clienta fidela și cam știu cum se prezintă restaurantul în zile „normale”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *