Mizerie! Acesta este cuvântul care descrie cel mai bine Timișoara de astăzi / Video

Mizerie! Acesta este cuvântul care descrie cel mai bine Timișoara de astăzi / Video

Mizerie! Acesta este cuvântul care descrie cel mai bine situația din Timișoara momentului. Indiferent de zonă, e plin de gunoaie, de vegetație lăsată în voia sorții și peste tot se simte un miros pestilențial, greu de digerat.

Luând o zonă la întâmplare, ne-am oprit la Calea Torontalului, un adevărat paradis imobiliar, unde se construiește masiv, iar prețurile noilor imobile ajung chiar să sară de 2.000 de euro/metru pătrat.

CITEŞTE ŞI: Cristian Oancea: „Am mai spus-o și o repet, acest val 4 de Covid 19, care ne va lovi cu forță, este valul nevaccinaților”

Cu toate acestea, în jur este dezastru, după cum se vede și din imagini: doar șerpii și șobolanii mai lipsesc din ”una dintre cele mai atractive zone imobiliare din Timișoara”, așa cum este ea prezentată de către agenții imobiliari. Pe bune?


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Mizerie! Acesta este cuvântul care descrie cel mai bine Timișoara de astăzi / Video

  1. Mizerie!! Acesta este cuvantul care descrie Timisoara de 10 ani incoace, nu doar de astazi!! Nu ati trait in Timisoara sau nu ati avut ochi sa vedeti?! Probabil ca v-a priit regimul Robu! 

  2. Administratia lui Fritz este la fel de dezastruoasa ca a lui Robu. Pocaitul din Salalaz Fritz este sub orice critica… Referendum pentru schimbare be a mintit pe toti in canpania electorala si nu face nimic. Este un impotent in administratie 

  3. Daca primarul nu e ajutat, ci mai degraba „sabotat”,nu va putea sa faca mare lucru chiar daca incearca.
    La alte primarii din judet baronii locali taie cate 9 porci si „ofera” chefuri copioase sefilor de la judet si din ministere, naivii primesc cate un gulas, iar baronii sunt aplaudati peste tot chiar daca localitatea se sufoca de mizerie, de apa”potabila” inputita.

  4. MAI LIPSESTE POZA CU PRIMARUL ALES DE NOI.CUM ESTE PRIMARUL,VICEPRIMARUL ASA ESTE SI ACTIVITATEA DE CURATENIE A ORASULUI  IN TIMISOARA.UN ZERO MARE DE ACTIVITATE DE CURATENIE NUMAI SI NUMAI IN FOLOSUL ACTIVULUI DE PARTID,VOTANTI VOM STA DE VORBA CU EI PESTE CIRCA 3 ANI DE ZILE.DEOCAMDATA SANTEM LA „BUTOANE”SE VEDE ACTIVITATEA PRIMARILOR USR-PLUS SI LA BACAU,BUCURESTI SECT 1 IN GENERAL UNDE SANT EI PRIMARI

Lasă un răspuns