Mită la frontieră

În noaptea de 22 spre 23 noiembrie, ofiţerii DGA Mehedinţi, împreună cu procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, au prins în flagrant o persoană cu dublă cetățenie română și sârbă, care a oferit mită unui polițist de frontieră.

CITEȘTE ȘI: Este oficial: Cel mai aşteptat program Rabla a intrat în vigoare. Cum puteţi lua vouchere pentru a vă schimba frigiderul, maşina de spălat sau electrocasnicele vechi

Tânărul în cauză, în vârstă de 20 de ani, s-a prezentat în Punctul de trecere a frontierei Porțile de Fier I, pe sensul de intrare în România, și a înmânat la control un permis de conducere emis de autoritățile sârbe despre care exista suspiciunea că este fals.

Pentru ca polițistul să nu ia măsurile legale ce se impuneau împotriva sa, în sensul de a-i întocmi un dosar penal, tânărul i-a dat acestuia 40 de euro.

CITEȘTE ȘI: Andreea Raicu s-a pozat goală pușcă la 41 de ani

Polițistul de frontieră l-a refuzat și a sesizat DGA.

Vineri, tânărul a fost dus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, unde, în urma activităților întreprinse, a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale pentru dare de mită, iar cercetările continuă cu inculpatul în stare de liberate, transmit reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

0 Comments

No Comment.