Mișto fu la Timișoara. Mai venim!

Tot mai multe persoane din diferite județe ale țării vin, în ultima perioadă, la Timișoara pentru a studia, în căutarea unui loc de muncă, la rude sau la prieteni.

În aceste condiții, capitala Banatului a devenit extrem de aglomerată, acest fapt resimțindu-se din plin mai ales în trafic și în privința locurilor de parcare.
Iar cum multinaționalele din Timișoara mai oferă încă sute de joburi, este de așteptat ca situația să devină și mai… complicată.

Citește și: Taxă din burtă aplicată la un renumit service auto din Timişoara

Din păcate, mulți dintre nou-veniții în burgul de pe Bega nu pot (sau unii chiar nu vor) să se adapteze unor reguli de bun-simț și să respecte legea.

Citește și: Comuna în care trotuarul începe de la prima casă. Iar centrul este cochet, curat și modern

Duminică, în Zona Soarelui, doi conducători auto au ocupat spații destinate persoanelor cu handicap, în ciuda faptului că în apropiere erau numeroase locuri de parcare libere.

No comment!

7 Comments
daniel 18/06/2018
Nu v-ati prins de ce au parcat acolo?Simplu,ptr ca se ei,saracii, chiar sunt 2 handicapati.daca ai un handicap,acolo trebuie sa parchezi.Doar ca handicapul lor e putin diferit,cu placute de MH
Horvath 18/06/2018
Daca tot venira in Banat la Tm cu masinile de Gj ,Dj si Mh macar sa isi transcrie masinile pe Tm sa plateasca impozit aici nu in Oltenia
Gabriela 17/06/2018
Nu toti posesorii de masini cu nr de imatriculare de MH sunt asa! Printre ei mai sunt si unii care respecta regulile de circulatie, indicatoarele, marcajele, etc. Eu fac parte din ultima categorie si pe deasupra, nu sunt nici olteanca, desi detin o masina inmatriculata in MH. Stiu ca aveti oroare pe olteni si pe buna dreptate dar, va rog, nu generalizati!
Costel 17/06/2018
Păi este un loc dedicat special persoanelor cu handicap! Unde este contradicția?
Dan A. 17/06/2018
De asta s-a inventat amenda. Cetatenii trebuie sa sune la Politie, iar acestia trebuie sa vina in timp util sa dea amenzi. In tari civilizate masinile parcate aiurea care nu deranjeaza sunt amendate, iar cele care blocheaza accesul (intrari, alei, locuri pentru handicapati) sunt ridicate. E simplu. Si vinovatii vor invata repede.