Misterul amenzilor de pe Liniștei a fost dezlegat: un șofer și-a permis să parcheze pe locul unui polițist

parcari 5

Strada Liniştei din Timișoara a făcut obiectul unei acţiuni în forţă a Poliţiei Locale, care, luna trecută, a efectuat trei raiduri într-o singură zi pentru a-i amenda pe cei care au parcat maşinile pe trotuar.

amenzi 1

Oamenii s-au revoltat, întrucât în zonă nu e amenajat nici un loc de parcare, dar, cu toate acestea, amenzile curgeau în valuri. Într-un final, poliţiştii s-au oprit din elan, se pare în urma unor discuţii avute cu primarul Timişoarei.

Iată că lucrurile au evoluat pozitiv pe Strada Liniştei şi, zilele trecute, autorităţile locale chiar au amenajat locuri de parcare! Atât pietonii, cât şi conducătorii auto par mulţumiţi cu soluţia aleasă, chiar dacă ea a fost luată cam tardiv. Mai exact, s-a procedat invers: întâi s-au dat amenzi pentru parcări neregulamentare, iar apoi s-au amenajat şi locurile necesare.

Ca o pată de culoare, s-a descifrat şi misterul celui care făcea reclamaţii peste reclamaţii la Poliţia locală. Era vorba de un agent de poliţie care locuia pe o stradă vecină și care era nemulţumit pentru că un cetăţean de pe Liniştei i-a ocupat locul de parcare!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Misterul amenzilor de pe Liniștei a fost dezlegat: un șofer și-a permis să parcheze pe locul unui polițist

  1. Ce ziarist prost! Pe care loc de parcare s-a razboit cetateanul cu politistul? Intreb fiindca pana acum in acea zona exista doar un trotuar si niciun loc de parcare! S-au razboit pe locurile dr parcare care nu existau? Mi-e scarba de asemenea Ziaristi de doi lei! Ziarist care incita la dezordine…cu ce a gresit acel cetatean sau politist cand a reclamat faptul ca circulatia pietonilor pe trotuarul special destinat circulatiei pietonilor este blocata de autoturismele parcate neregulamentar? Eu ca pieton daca iti blochez drumul risc sa raspund penal fiindca ti-am blocat libera circulatie…dar tu ca sofer fiindca imi blochezi trotuarul e ok?

    1. „…un agent de poliţie care locuia pe o stradă vecină…”. Ai înțeles acum? Locul de parcare al polițistului era pe o stradă vecină iar unu de pe Liniștei îl ocupase pentru că pe Liniștei era plin.

  2. Da ce politaiul si-a cumparat loc de parcare?Fiecare parcheaza unde gaseste loc.Aaaaaaa am uitat ,e politai si are drepturi.Mda Romanie mandra tara,FRUNZA DE ARTAR!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *