Mister elucidat după 131 de ani! Adevărata identitate a criminalului care a îngrozit Londra: cine era de fapt Jack Spintecătorul

jack spintecatorul

Potrivit cercetatorilor de la Universitatea John Moores din Liverpool, un tanar polonez in varsta de 23 de ani ar fi fost de fapt Jack Spintecatorul, criminalul care a ingrozit Londra in epoca victoriana.

Oamenii de stiinta englezi sustin ca l-au identificat pe baza probelor ADN, iar identitatea acestuia ar fi Aaron Kosminski, un frizer polonez in varsta de 23 de ani.

Cercetatorii britanici au reusit sa-l identifice dupa o proba ADN prelevata de pe hainele Catherinei Eddowes, una dintre victimele sale.

Cercetarile ulterioare au aratat faptul ca tanarul polonez ar fi locuit pe Greenfield Street, alaturi de sora sa si cei trei frati, la doar 500 de metri de locuinta celei de-a treia victime a sa.

Nu este pentru prima data cand Aaron Kosminski este indicat a fi drept Jack Spintecatorul. In urma cu cinci ani, un studiu independent realizat de doctorul Jari Louhelainen, oferise acelasi rezultat, conform sport.ro.

Imigrantul polonez a locuit alături de doi fraţi şi o soră pe strada Greenfield din Londra, la mai puţin de 200 de metri de locul în care şi-a ucis cea de-a treia victimă, Elizabeth Stride.

„Am reuşit să ducem la bun capăt o analiză la nivel molecular, iar dovezile obţinute întăresc ipoteza de la care am plecat”, au transmis cercetătorii de la John Moores University.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Mister elucidat după 131 de ani! Adevărata identitate a criminalului care a îngrozit Londra: cine era de fapt Jack Spintecătorul

  1. In contextul brexitului doar un emigrant din estul europei putea fi faptasul… )))) intre doua cercetari ale gustului sarat al sarii iodate au finantat un studiu si despre jack…

Lasă un răspuns