Misiune imposibilă pentru un viceprimar din Timiş

Viceprimarul comunei timișene Bârna, Ovidiu Ignatoni (foto), se remarcă prin tinerețe, având doar 31 de ani. În timpul campaniei electorale pentru ultimele alegeri locale a promis că, dacă va fi ales, va înființa o echipă de fotbal.

A fost ales, dar de găsit 11 jucători care să îmbrace tricoul local de fotbaliști nu a găsit. ”Este mai ușor să faci o echipă de 11 constructori cu care să angajezi ridicarea unor case, decât una de fotbal”, mărturisește el, vădit dezamăgit.

Cum misiunea și-a atribuit-o singur prin promisiunea electorală și, iată, s-a dovedit a fi imposibilă, nu mai putem motiva că echipa nu a putut fi înființată pentru că terenul din marginea satului reședință a comunei e în vârf de deal și că mingea fuge singură la vale, la fel ca stropii de ploaie de pe suprafața ei sferică.

Totuși, să nu se dea prea lesne bătut, ne spune că se gândește să pună vreo două mese pentru ping-pong la căminul cultural care împarte aceeași clădire cu primăria.

Pentru ca să faci o partidă de tenis de masă e nevoie de doar doi amatori de sport și de mișcare, iar la o adică poți juca și de unul singur, asta dacă împingi masa lângă perete. Dacă vrei să pară că sunt doi jucători, poți monta chiar și o oglindă…

Lăsând gluma la o parte, adevărul e cu totul altul, iar motivul pentru care tânărul viceprimar nu s-a putut ține de promisiune este acela că mai toți tinerii din comună, care n-au ales străinătatea, navetează la Lugoj, iar când se întorc de la muncă nu prea mai au chef de bătut mingea pe terenul de fotbal.

În plus, mai e la mare modă și petrecerea timpului liber ciupind mobilul cel inteligent ori făcând o promenadă nesfârșită, în weekend, pe strada Facebook, unde sunt și alții de aceeași vârstă și îți poți face cu ușurință noi prieteni.

3 Comments
localnic 20/01/2018
Vrajeli, vrajeli, articol cumparat.
vecinu 21/10/2017
Nu stiu cum se face dar comuna asta Bârna parcă e bătută de Dumnezeu. In Sarazani Biserica se deschide din cind in cind, preotul e "navetist". Exista casa parohiala, dar nu exista preot. Ciudat.
unul din zona 21/10/2017
Mai bine ar face sa treaca apa potabila pe sub drumuri la casele oamenilor decit sa faca echipa de fotbal. Cum sa iti pui apa in casa daca teava este peste drum? Spargi drumul? Este obligatia primariei sa treaca teava de apa pe sub drumuri nu a oamenilor.