Mircea Diaconu: Românii trebuie să își recapete încrederea în sistemul de sănătate (P)

micea diaconu

Mircea Diaconu: Românii trebuie să își recapete încrederea în sistemul de sănătate (P)

Una dintre prioritățile candidatului Alianței UN OM pentru funcția de Președinte al României, Mircea Diaconu, este sănătatea românilor. Asigurarea unui acces mai bun la serviciile de sănătate și prevenția trebuie să devină o realitate, nu un țel. Prevenția este esențială în creșterea stării de sănătate a populației. Dincolo de toate celelalte politici sociale, dincolo de toate serviciile publice obligatorii, investiția în sănătate este cea care ne va recomanda ca țară dezvoltată, civilizată, europeană, spune Mircea Diaconu.

Candidatul Alianței UN OM amintește de perioada regimului Băsescu, în care mai multe spitale din România au fost închise. “Nu poate fi reparat peste noapte răul făcut de regimul Băsescu. Românii trebuie să își recapete încrederea în sistemul de sănătate iar acest lucru este posibil dacă: sistemul este accesibil tuturor, indiferent de venit, mediu de rezidență sau etnie, dacă infrastructura este modernă, iar medicii sunt apreciați, stimulați din punct de vedere financiar și profesional, încurajați să rămână în țară și să facă performanță acasă, în România. N-am liniște cât încă e de actualitate vorba intri cu o boală, ieși cu alte două, a mai spus Mircea Diaconu.

Comandat de PARTIDUL PRO ROMÂNIA pentru Alianța “UN OM”, SC TIMPRESS SA, MFC 31190013

Realizat de SC TDT Vest Cons


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Mircea Diaconu: Românii trebuie să își recapete încrederea în sistemul de sănătate (P)

  1. care sistem ? cand a fost vorba de o lege a sănătătii ai iesit în stradă .nu cumva deoarece oamenii bolnavi pot fi manipulti. si vai să nu-i stirbim afacerile lui arafat .ce rău a făcut băsescu cu legea sănătătii că tot vorbesti tu de sănătate. si nu în ultimul rînd ce merite ai tu de tiau croit ciumatii pensie de merit. chiar nu ai pic de rusine.nu degeaba toater rolurie tale au fost ce au fost. nu am auzit să te sustină nici un actor regizor sau om de teatru sau film.

Lasă un răspuns