Mircea Diaconu: Orice blocaj provocat de Președinte are efecte în economie și produce sărăcie (P)

micea diaconu 1

Mircea Diaconu, candidatul Alianței UN OM pentru funcția de Președinte al României consideră că țara noastră nu poate progresa câtă vreme aproape jumătate din populație se luptă cu sărăcia, iar mulți dintre români sunt departe de un trai decent.

“Reducerea drastică a sărăciei nu este posibilă decât dacă vor urma zece ani de stabilitate și construcție care să vindece traumele grave provocate în anii pierduți în scandaluri. Președintele României trebuie să lucreze pentru clădirea unei guvernări stabile, pentru că orice blocaj provocat de Președinte are efecte în economic și produce în final sărăcie”, spune Mircea Diaconu.

Candidatul Alianței UN OM susține că grupurile dezavantajate din România au nevoie de sprijin și îndeamnă la dezvoltarea unui stat social puternic. “O societate este atât de puternică pe cât de puternice sunt grupurile dezavantajate din interiorul său. Cei săraci, cei din mediul rural, persoanele cu dizabilități, minoritățile de diverse tipuri sunt categorii care trebuie sprijinite pentru a avea cces la oportunități, pentru a-și putea împlini aspirațiile de dezvoltare. Construirea statului social al României înseamnă, în primul rând, solidaritate. Nu este o opțiune ci o obligație a liderilor politici de astăzi”, a mai declarat Mircea Diaconu.

Comandat de PARTIDUL PRO ROMÂNIA pentru Alianța “UN OM”, SC TIMPRESS SA, MFC 31190013
Rezalizat de SC TDT Vest Cons


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns