Mircea Băcală, din nou prefect al judeţului Timiş. Eugen Dogariu, subprefect

În ședința de guvern de miercuri dimineață au fost discutate trei proiecte de hotărâre care au vizat direct județul Timiș, mai precis activitatea prefecturii.

Proiectele se referă la: încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Timiş de către Zoltan Gheorghe Marossy; aplicarea mobilităţii pentru Eugen Dogariu din funcţia publică de prefect în funcţia publică de subprefect al judeţului Timiş; numirea lui Băcală Mircea în funcţia publică de prefect al judeţului Timiş.

Cele trei proiecte au fost aprobate, astfel că Mircea Băcală, care are încă din anul 2013 o decizie favorabilă a instanței la contestarea schimbării sale din funcția de prefect, va reveni pe post.

Subprefectul Zoltan Marossy se va întoarce la funcția de la Consiliul Județean Timiș.

De fapt, mutările vor avea loc în cadrul aceleiași clădiri, întrucât nici unul dintre cei trei nu va părăsi Palatul Administrativ.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
CETATEANUL 29 decembrie 2015
Felicitari d le Prefect pentru revenirea in fruntea judetului Timis. Avem toata speranta ca in cel mai scurt timp vor fi trasi la raspundere factorii competenti din Primarii pentru tergiversarea fara nici un motiv a eliberarii TITLURILOR DE PROPRIETATE asupra terenurilor agricole . Si-au batut joc de noi 25 de ani si credeti-ne ca nu mai putem rabda incompetententa si obraznicia acestor primari si secretari,dispretul fata de proprietatea privata . Chiar am ajuns sa fim la mana lor ? Ne poarta pe drumuri si ne mint in fiecare zi . Va multumim si va dorim mult succes .