Miracolul economic e pe cale să se întâmple într-o comună de lângă Timişoara: parc industrial pe 48 de hectare şi două mari companii

Sanandrei

După ani de stagnare și în urma eșecului răsunător al amplasării unei uzine Mercedes, se întâmplă și lucruri bune în zona economică din imediata vecinătate a Timişoarei.

La Sânandrei se simte o creștere vizibilă a interesului investitorilor. Prima veste de aici este aceea că va fi dezvoltat un parc industrial pe o suprafață de 48 de hectare.

A doua vorbește despre faptul că o mare companie de transport ungară își mută flota de autocamioane în comuna de lângă Timișoara.

Motivele țin de contextul mai favorabil din România: TVA și impozite mai mici decât în țara de origine, existența forței de muncă necesare și legătura cu autostrada.

A treia știre anunță construirea unei fabrici de soluții perfuzabile. Investitorul a achiziționat un teren de zece hectare pe care își va dezvolta unitatea de producție farmaceutică.

Iată că dacă lucrurile încep din nou să miște, miracolul economic de care s-a vorbit cu câțiva ani în urmă, deși amânat, e pe cale să se întâmple totuși. Și tot la Sânandrei!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns