Miracolul de pe listele PSD Timiș

A fost mare agitație pe seama listelor PNL de la Consiliul Județean Timiș și pe măsurile de curățare a acestora. Dacă ne uităm, însă, și la alții, observăm că avem de-a face cu situații mult mai interesante.

De pildă, la PSD lista a fost chiar fascinantă, o mostră ideală a farmecului politicii. Primul pe listă, Călin Dobra, a pierdut, dar a scos un scor mai mare decât al partidului, deci nu se pune. Urmează Mihai Ritivoiu, care a fost directorul de campanie al PSD Timișoara, unde a fost un dezastru total. Apoi vine Aura Danielescu, care a răspuns de Mașloc și a pierdut.

La fel, Daniel Idolu, responsabil de catastrofa de la Timișoara. Mai departe, Sabin Bociu a pierdut Jebelul, Ioan Sorincău nu a câștigat Moșnița Nouă, iar Petru Andea a pierdut… vremea degeaba pe la pensionari. Așadar, eșec pe linie. Cu toate acestea, fiecare dintre aceștia a ajuns consilier județean, iar explicația nu poate fi decât una singură: a fost un miracol!

Din păcate pentru PSD, minunea nu s-a întâmplat și în cazul Lilianei Matei și Andrei Buduran, prezente și ele pe liste, care deși au pierdut la Cenad, respectiv Jimbolia, nu au putut prinde un loc de consilier județean. Asta înseamnă să fii social-democrat cu adevărat! Toți am pierdut, toți am câștigat!

0 Comments

No Comment.