Centura de Sud a Timișoarei, inspectată de Alin Nica

alin nica

Președintele ales al Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a vizitat șantierul Centurii de Sud a Timișoarei, oferind primele concluzii.

”Mai sunt câteva zile până când se va face învestirea în funcție la Consiliul Județean Timiș. Până atunci, doresc să aflu cât mai multe detalii despre proiectele importante ale județului așa că ieri am fost pe șantierul variantei de ocolire Timișoara Sud, pentru a afla stadiul lucrării și problemele pe care le întâmpină antreprenorul Tirrena Scavi.

Directorul regional DRDP Timișoara, Horațiu Simion, m-a informat că sunt executate lucrări într-un procent de 15 la sută din total, însă noile intersecții, atât cu “Drumul boilor”, cât și cele cu drumurile județene și comunale, vor necesita modificări de cantități și valori. Acestea trebuie trecute într-un act adițional la contractul inițial, fapt care înseamnă că se vor produce unele întârzieri în execuție.

După învestire, voi face demersurile necesare pentru a rezolva problema intersecțiilor cu drumurile județene, astfel încât lucrarea la centura de sud a Timișoarei să nu mai fie îngreunată de chestiuni birocratice și lipsa de comunicare dintre instituțiile implicate în realizarea proiectului. Reamintesc că termenul estimat de finalizare a centurii de sud este a doua jumătate a anului 2022”, a declarat Alin Nica.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *