Miodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după meciul de adio al Generației de Aur

Miodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după meciul de adio al Generației de Aur

Miodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după meciul de adio al Generației de Aur

Bănățeanul Miodrag Belodedici, unul dintre foștii mari internaționali români, a rămas sâmbătă seară fără permis de conducere, imediat după meciul de adio al Generației de Aur, disputat împotriva echipei legendelor lumii (3-2), informație pe care acesta a confirmat-o pentru mass-media.

Miodrag Belodedici a fost oprit de un filtru de poliție și acesta a rămas fără permis de conducere.

„Poliția m-a oprit în momentul în care am plecat de la petrecere, în jurul orei trei dimineața. Așteptau la pândă. Au plecat în urmărirea mea cu girofarul, ei fiind la 100 metri în spatele meu”, a spus dublul câștigător al Cupei Campionilor Europeni, conform Libertatea.

„Am băut două șprițuri. La etilotest, valoarea a fost de 0,08. Vă dați seama cât de beat eram? Am fost sancționat contravențional, iar la Poliție am stat două ore. Eu le-am spus că nu sunt în stare de ebrietate. Mi-au luat permisul pentru 90 zile”, a completat acesta.

CITEȘTE ȘI: Fantastic! La doar 17 ani, Alessia Pop a devenit campioană națională și a doborât recordul României la U20 în proba de 10 km Marș. Este lidera europeană și locul 2 mondial la U18

Aproape 55.000 de fani au venit pe Arena Națională pentru a-i vedea pentru ultima dată pe Hagi, Popescu și restul membrilor Generației de Aur.

Sursa foto: NewsNow.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *