Minutul de înregistrare şi kilometrul de autostradă

cucsa

Deputatul ALDE Timiş Marian Cucşa (foto) a prezentat câteva dintre concluziile verificărilor făcute de Comisia pentru controlul SRI, din care face parte.

Au fost analizate protocoalele dintre SRI şi Ministerul Public, Cucşa declarând că ele nu au avut o bază legală, întrucât invocarea unei decizii a CSAT nu are atribut de lege.

„Am constatat că s-au făcut interceptări pe bani foarte mulţi, sume din care se puteau realiza mii de kilometri de autostrăzi sau zeci de spitale.

Sunt multe cazuri în care cheltuielile cu înregistrările au fost mai mari decât valoarea presupusului prejudiciu comis pentru un abuz în serviciu.

În schimb, nu am văzut să fi fost monitorizaţi pedofili, violatori sau alte categorii de infractori care atentează la siguranţa cetăţeanului, lucru care ar trebui să fie prioritar într-un stat de drept”, a declarat Marian Cucşa.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Minutul de înregistrare şi kilometrul de autostradă

  1. IDIOT, esti, tu, gigi, (cu litere mici, asa cum te-ai „scris”).

    Are dreptate-nici o firma straina pusa sub acuzare, Microsoft-prescris, „justitie” doar pt unii.

    Sau esti „IN SOLDA” ?

  2. Deci, hai sa lamurim niste aspecte! Toti va certati si luati o parte sau alta, ascultati exclusiv o parte sau cealalta. Adevarul este undeva la mijloc si evident toti incearca sa manipuleze in beneficiu propriu.
    1. Este cat se poate de evident de ce nu au anchetat pedofili si violatori! aici este vorba de protocoalele DNA-SRI, nu s-au facut anchete pe spetele respective pentru ca DNA (Directia Nationala Anticoruptie) se ocupa, evident, cu faptele de coruptie
    2. Da, dosarul Microsoft s-a prescris si acest lucru nu trebuia sa se intample, aici e necesara o solutionare clara, indiferent de vinovati, se impun masuri
    3. Daca acele protocoale au fost aprobate de CSAT, inseamna ca factorii decizionali stiau de ele (deci nu erau tocmai secrete) din CSAT fac parte: Institutia Prezidentiala, Primul Ministru, Ministrii: Economie, Aparare, JUSTITIE, Director SRI, Director SIE, etc. Deci vrajeala cu protocoale secrete nu prea tine. Nici nu ne putem pune sa strigam cu portavocea de pe Palatul Parlamentului, ca s-a facut un protocol anticoruptie. E ca si cum am striga la hoti, ca vine politia.
    Intrebarea e alta! Cand, domnilor alesi, ne apucam si noi sa guvernam tara in folosul cetateanului? Ca aceasta lupta cu justitia nu ne priveste pe noi, va priveste pe voi. DNA-ul nu ne priveste pe noi, cu codul penal am trait si pana acuma. Daca nu „bagam laba” nu au treaba cu noi. Daca voi va faceti dosare politice si va omorati intre voi, e problema voastra. Dar cand o sa tineti cont, ca noi, murim cu zile in spitale, pe drumuri. Platim de ne sar mucii la taxe si impozite si tot ce primim la schimb, sunt mariri de preturi. ASTA E PROBLEMA NOASTRA, a alegatorilor, a celor care v-au dat un vot de incredere sa ii reprezentati. Ne-am cam saturat de lupta asta a voastra, in timp ce noi ne luptam cu sistemul pe care voi ar trebui sa il administrati in folosul nostru. Voi aveti probleme cu STATUL PARALEL, noi avem probleme cu STATUL IN CARE TRAIM si voi ar trebui sa conduceti pentru noi si in numele nostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *