Minoră violată de un om de afaceri

fata violata

Caz cutremurător la Petroșani. O fată în vârstă de 14 ani acuză un om de afaceri iranian, în vârstă de 64 de ani, proprietar al unei case de amanet din localitate, că a violat-o.

Oamenii legii au demarat o anchetă și încearcă să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut fapta. Mai mult, minora va fi examinată de un medic pentru a se stabili dacă a fost sau nu agresată sexual.

Adolescenta a precizat că a fost abordată de către cetățeanul iranian miercuri după-masa, în centrul municipiului Petroșani.

Aceasta trecea pe stradă când ar fi fost abordată de către bărbatul care se afla în scara blocului în care locuiește.

Individul i-ar fi spus fetei că vrea să-i ofere în dar o bijuterie din aur. În acel moment, fata l-ar fi întrebat de ce ar vrea să-i facă ei un asemenea cadou, iar răspunsul bărbatului ar fi fost:

„Pentru că vreau să fac un bine unui copil”. Cu toate acestea fata a rămas rezervată, însă până la urmă a urcat în apartamentul bărbatului.

Odată intrată în casă, omul de afaceri iranian a încuiat ușa și a poftit-o pe fată să intre într-una dintre camerele locuinței. Fata s-a împotrivit și i-a spus că vrea să plece însă nu a mai avut cum. Pentru că s-ar fi împotrivit actului sexual fata ar fi fost lovită de către individ.

Copila mai povestește că, după ce a violat-o, bărbatul a plecat la toaletă, timp în care a reușit să se îmbrace și să fugă.

După ce a scăpat din locuinţa bărbatului, fata s-a dus acasă, unde i-a povestit mamei sale întreaga întâmplare. Au așteptat să ajungă de la serviciu și tatăl fetei, iar în jurul orei 22.00, au plecat la Poliție pentru a depune plângere împotriva omului de afaceri iranian.

În acest caz, polițiștii, împreună cu procurorii și reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Hunedoara, au demarat o anchetă, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a fost comisă fapta.

„Plângerea a fost înregistrată şi s-a constituit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de viol, care se află în cercetare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, subcomisar Bogdan Niţu. Urmează să fie efectuată și o expertiză medico – legală, absolut necesară în astfel de situaţii.

radioresita.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Minoră violată de un om de afaceri

  1. Le mai trebuie si cea mai mare moschee din Europa. Nu ajunge cit rau au facut deja economiei romanesti si poluarea sociala pe care o produc ? Acasa cu toti cihapii, ne ajung tiganii nostri nu mai avem nevoie si de altii de import!

Lasă un răspuns