Minoră dispărută în vestul țării. A fost dată în urmărire națională și în consemn la frontieră. Dacă o vedeți, sunați la 112!

Minoră dispărută în vestul țării. Dacă o vedeți, sunați la 112!

Minoră dispărută în vestul țării. Dacă o vedeți, sunați la 112!

Astăzi, în jurul orei 19, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat o femeie care a sesizat faptul că fiica sa, Kalanyos Andreea Ioana, în vârstă de 17 ani, în data de 12 martie a.c., a fost în vizită la locuința mamei, după care a plecat către apartamentul în care minora locuiește alături de soțul femeii, pe raza municipiului Hunedoara, iar de la acea dată nu mai știe nimic despre aceasta.

„Minora, la momentul plecării voluntare, era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip jeans, de culoare albastră, tricou de culoare neagră, o geacă neagră, iar în picioare purta ghete de culoare neagră.

Semnalmente: înălțime 1,50 m, greutate 46 kg., păr de culoare neagră, prins în coadă, ochi albaștri, iar la încheietura uneia dintre mâini are un tatuaj cu inscripția „Amador”, însoțit de o dată, despre care nu se cunosc alte detalii.

CITEȘTE ȘI: Primăria Timișoara, executată silit! Update: Consilierul lui Fritz contrazice AFM

Reclamanta a precizat faptul că minora a mai plecat voluntar de la domiciliu, în trecut. Polițiștii efectuează cercetări în vederea depistării minorei plecate voluntar de la domiciliu, aceasta fiind dată în urmărire națională și în consemn la frontieră”, a transmis IPJ Hunedoara.

UPDATE! Minora plecată voluntar s-a întors la domiciliu, declarând că a fost plecată la o prietenă. Le-a spus polițiștilor că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Foto: IPJ Hunedoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *