Minoră dispărută, căutată în tot vestul ţării. Dacă o vedeţi, sunaţi urgent la 112 !

disparuta 6

În data de 05.09.2019, în jurul orei 21:30, Poliţia a fost sesizată de către o reprezentantă a Centrului de Plasament din Lupeni despre faptul că, în jurul orei 19:40, minora instituţionalizată PODAR FLORENTINA ANA (foto), în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar din centru și nu s-a mai întors.

La momentul plecării voluntare, minora era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni blue-jeans, un tricou cu mâneci lungi, de culoare neagră, şi purta o pereche de sandale de culoare crem.

Semnalmente: 1,50 m înălțime, greutate 45 kg., păr blond, ochi albaștri, fața ovală.

Minora a mai fost plecată în repetate rânduri din centru, întorcându-se însă, după diferite intervale de timp.

„În urma sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistări minorei, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale (în urmă cu puţin timp, poliţiştii au obţinut, de la reprezentanţii Centrului de Plasament şi acordul privind mediatizarea acestui caz). Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării minorei şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţia sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, a informat IPJ Hunedoara.

Foto: IPJ Hunedoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Minoră dispărută, căutată în tot vestul ţării. Dacă o vedeţi, sunaţi urgent la 112 !

Lasă un răspuns