Minoră ascunsă printre bagaje într-un microbuz, descoperită la frontieră

Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit o tânără, în vârstă de 17 ani, ascunsă în portbagajul unui microbuz cu intenţia de a fi trecută ilegal frontiera româno-maghiară.

Minora a fost descoperită în momentul în care la vamă s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul S.C., în vârstă de 25 ani, domiciliat pe raza judeţului Tulcea, care conducea un microbuz înmatriculat în Portugalia.

Alături de şofer mai călătoreau şase pasageri, toţi cetăţeni români. Cu ocazia controlului autovehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit în compartimentul marfă al mijlocului de transport, ascunsă printre bagaje şi acoperită cu o pătură, o tânără în vârstă de 17 ani, domiciliată pe raza judeţului Constanţa.

Șoferul microbuzului le-a spus oamenilor legii că a recurs la această metodă deoarece tânăra dorea să ajungă în Spania fără a avea acordul părinților.

În cauză, poliţiştii de frontieră au demarat cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat pentru şofer și tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat faţă de tânără.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Minoră ascunsă printre bagaje într-un microbuz, descoperită la frontieră

Lasă un răspuns