Ministrul Sănătății nu exclude impunerea de noi restricții

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătăţii: ​Campania de vaccinare este un eșec

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a spus, luni, că lucrurile devin pe zi ce trece mai îngrijorătoare în privința cazurilor de coronavirus și nu exclude noi restricții impuse odată cu prelungirea stării de alertă.

Ministrul Vlad Voiculescu a fost întrebat de jurnaliști dacă sunt posibile noi restricții odată cu prelungirea stării de alertă.

”Dacă lucrurile merg așa în continuare, nu putem exclude alte restricții. Vă invit să vă uitați pe cifrele care sunt publicate în fiecare zi. Lucrurile încep să devină îngrijorătoare. Devin pe zi ce trece mai îngrijorătoare”, a spus ministrul Sănătății, citat Mediafax.

Vlad Voiculescu a subliniat că numărul de pacienți de la ATI este în creștere.

”Atât testarea cât și raportatea ne arată o imagine. Consider că sunt mai mulți indicatori pentru imaginea reală, indicatorul cel mai clar, care nu poate fi pus în niciun fel la îndoială, este numărul de pacienți în secțiile de Terapie Intensivă, iar acest număr crește, a crescut în fiecare zi, așa încât apelul nostru este ca oamenii să respecte regulile și să se protejeze pe ei și pe cei din jur”, a mai spus Voiculescu.

Guvernul ia în calcul să limiteze circulația în timpul nopții începând cu ora 22:00, în loc de 23:00, cum este în prezent, potrivit unor surse din Executiv. Măsura ar putea fi luată din cauza creșterii numărului de noi infectări cu Covid-19.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ministrul Sănătății nu exclude impunerea de noi restricții

  1. O sa va restrictioneze Dumnezeu! Carantina-ti-va voi pe viata ca ne-am saturat de voi. Ca sunteti niste PAMPALAI,,ce purtați testicule  degeaba, Ca bărbați nu mai sunteti. Androginii naibii. A-ti terminat ECONOMIA acestei TARI. Ce mai vreti sa ne exterminati? Asta nu se va întâmpla, ca nu suntem creația voastră. DUMNEZEU SA VA RASPLATEASCA DUPA FAPTA SI RASPLATA! 

Lasă un răspuns