Ministrul sănătății, în vizită de lucru la Timișoara

pintea 1

Sorina Pintea, ministrul sănătății, se află astăzi la Timișoara, într-o vizită de la care se speră rezolvarea mai multor probleme ale sectorului sanitar din județ.

CITEȘTE ȘI: Un şofer s-a sinucis în maşină după ce a primit poze compromiţătoare cu soţia lui. Orlando locuia în Timişoara alături de soţia şi de fetiţa lui

După ce s-a întâlnit cu președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, ministrul a participat la o ședință cu managerii de spitale, coordonatorii Casei de Asigurări de Sănătate Timiș, ai Direcției de Sănătate Publică Timiș și ai altor instituții din domeniu.

CITEȘTE ȘI: Ana, tânăra de 17 ani care a căzut de pe pasarela pietonală din gara Simeria, a rămas paralizată. Va fi transferată la Timișoara

În program mai figurează o vizită la Spitalul Județean Timișoara și pe amplasamentul maternității ce va fi construită de consiliul județean și o întâlnire la PSD Timiș.

După-amiază, Sorina Pintea va fi prezentă la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”, iar apoi la Institutul de Boli Cardiovasculare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ministrul sănătății, în vizită de lucru la Timișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *