Ministrul sănătății, în vizită de lucru la Timișoara

Sorina Pintea, ministrul sănătății, se află astăzi la Timișoara, într-o vizită de la care se speră rezolvarea mai multor probleme ale sectorului sanitar din județ.

CITEȘTE ȘI: Un şofer s-a sinucis în maşină după ce a primit poze compromiţătoare cu soţia lui. Orlando locuia în Timişoara alături de soţia şi de fetiţa lui

După ce s-a întâlnit cu președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, ministrul a participat la o ședință cu managerii de spitale, coordonatorii Casei de Asigurări de Sănătate Timiș, ai Direcției de Sănătate Publică Timiș și ai altor instituții din domeniu.

CITEȘTE ȘI: Ana, tânăra de 17 ani care a căzut de pe pasarela pietonală din gara Simeria, a rămas paralizată. Va fi transferată la Timișoara

În program mai figurează o vizită la Spitalul Județean Timișoara și pe amplasamentul maternității ce va fi construită de consiliul județean și o întâlnire la PSD Timiș.

După-amiază, Sorina Pintea va fi prezentă la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”, iar apoi la Institutul de Boli Cardiovasculare.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Ministrul sănătății, în vizită de lucru la Timișoara

Lasă un răspuns