Ministrul Sănătăţii a demisionat!

Restricţiile din pandemie ar fi cauza creșterii numărului de cazuri de hepatită acută la copiii mici

Ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș Cadariu, și-a dat demisia, în urma scandalului legat de dezinfectanții diluați din spitale, potrivit unor surse guvernamentale citate de televiziunile de ştiri.

Decizia de a-și da demisia survine, cel mai probabil, în urma ultimelor scandaluri privind dezinfectanții din spitalele românești. Anchetele jurnalistice făcute de cei de la Gazeta Sporturilor, în frunte cu jurnalistul Cătălin Tolontan, au demonstrat faptul că substanțele folosite pentru dezinfecţia din spitale sunt diluate. Ulterior, o anchetă a Ministerului a arătat că 50 de spitale din România sunt în neregulă cu standardele legale ale puterii de dezinfecție.

O mare clinică privată din Timişoara a căzut proba cu dezinfectanții

Premierul Dacian Cioloş a acceptat demisia lui Patriciu Achimaş Cădariu. „Am acceptat astăzi demisia domnului Patriciu Achimaș-Cadariu din funcția de ministru al sănătății. În perioada următoare, voi înainta domnului președinte al României, Klaus Iohannis, propunerea pentru un nou ministru al sănătății”, a precizat Cioloş.

Premierul Dacian Cioloş a convenit, împreună cu preşedintele Klaus Iohannis, să preia conducerea interimară a Ministerului Sănătăţii, informează Guvernul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns