Ministrul Muncii, veşti bune pentru pensionari: Recalcularea, pe final. Se pregăteşte o nouă măsură care vizează mii de pensii

Umiliți și cu banii neprimiți! Bătaie de joc la adresa celor mai săraci timișeni

Recalcularea pensiilor pentru persoanele care au lucrat în grupe speciale de muncă se va finaliza la 30 septembrie, peste 76.000 dintr-un total de 81.000 de beneficiari fiind cu plăţile la zi, a declarat, duminică, ministrul Muncii, Marius Budăi.

CITEȘTE ȘI: Faimos lanț de magazine, apel către clienți. Sunt rugați să returneze un produs vândut în toată România

„Acum la 30 septembrie se termină recalcularea pensiilor, nu că îşi încetează neapărat valabilitatea. S-a pornit de la 100.000 de potenţiali beneficiari, când s-a creionat legea şi când s-a calculat impactul bugetar, dar în realitate sunt acum puţin peste 81.000, iar 76.000 dintre ei au primit deja banii, diferenţele, acasă şi sunt cu plăţile la zi. Cei 76.000 au primit diferenţele de la 1 octombrie 2018 până la zi. În perioada imediat următoare vor primi banii şi restul pensionarilor”, a precizat ministrul Muncii, la România TV, potrivit stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ministrul Muncii, veşti bune pentru pensionari: Recalcularea, pe final. Se pregăteşte o nouă măsură care vizează mii de pensii

  1. De mîine tot ceea ce depășește 3000 lei la pensie se i a de la pensiile speciale si de serviciu si se da la ceilalți pensionari,o sa i a atîția bani ca nu o sa aiba ce face cu ei , trebuie sa isi faca acasă case de bani ca să îi țină acolo , asta va fi pentru vreo 3 000 000 cu pensii în jur de 1000 lei .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *