Ministrul de Interne: Nimeni nu este de neînlocuit, inclusiv Raed Arafat

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a catalogat luni drept „inadmisibil să se mai întâmple” ceea ce am văzut vineri noapte la Spitalul Foișor – ​pacienți evacuați pe targă, în cărucioare sau în portbagaj. Chestionat dacă este de acord cu Rareș Bogdan, care spunea, referindu-se la secretarul de stat în MAI Raed Arafat, că nimeni nu este de neînlocuit, Bode a răspuns: „Da, nimeni nu este de neînlocuit, inclusiv ministrul Bode, inclusiv secretarul de stat Raed Arafat”, conform HotNews.ro.

Întrebat de jurnaliști, luni dimineață, în fața sediului Ministerului de Interne, cum comentează afirmațiile prim-vicepreședintelui PNL Rareș Bogdan, Lucian Bode a răspuns: „Comentez partea a doua – nimeni nu este de neînlocuit. Inclusiv ministrul Bode, inclusiv secretarul de stat Raed Arafat”.

Ordinul de evacuare a spitalului a fost semnat de Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, instituție aflată în subordinea Ministerului de Interne. Bode spune că responsabilitatea privind modul în care să fie mutați pacienții este însă a medicilor curanți, inclusiv în cazul pacientului scos din spital în portbagajul unei mașini.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ministrul de Interne: Nimeni nu este de neînlocuit, inclusiv Raed Arafat

Lasă un răspuns