Ministrul Cîmpeanu, halucinant: Nu are legătură toaleta în curte cu calitatea educației

Sorin Cîmpeanu a demisionat din funcția de ministru al Educației

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, spune că nu are legătură toaleta în curte cu calitatea educației: „E o problemă exagerată. Mulți dintre noi am făcut performanță învâțând în aceste școli”.

„Planul pe care l-ați cerut, pentru conformitatea grupurilor sanitare în școli, știind că în urmă cu trei-patru ani erau peste 3.000 de școli cu grupuri sanitare neconforme, iar dacă autoritățile locale vor folosi finanțarea acordată prin bugetul Ministerul Educației vom rămâne cu 100 de școli, și e vorba de școli mici, am încredere că în doi ani nu va mai exista nicio (astfel de – n.r.) școală în România.

Încrederea se va transpune într-un plan concret de acțiune pe care vi-l vom prezenta nu până la sfârșitul anului, ci mult mai devreme. Este o problemă exagerată și este legată de multe ori de calitatea Educației. E o problemă importantă, trebuie rezolvată, dar nu are legătură toaleta în curte cu calitatea educației, din moment ce mulți dintre noi am făcut performanță învâțând în aceste școli, ea este o dovadă. Dar ea trebuie rezolvată. Clar. Și va fi rezolvată”, a spus la începutul ședinței de guvern Sorin Cîmpeanu.

CITEŞTE ŞI: ”Behăitul” de la Catedrală agită apele în Primăria Timișoara. Se cer măsuri categorice

Premierul Nicolae Ciucă i-a cerut marți ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, un plan pentru ca în doi ani să numai existe școli cu toaleta în curte.

„Nu cred că e un efort financiar deosebit să putem să facem ca acest demers să se realizeze și să nu mai discutăm despre acest subiect”, afirma Ciucă, conform Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *