Minerva, celebrul astrolog originar din vestul țării, angajată în Banca Națională: „Din păcate, n-o să mai am dreptul să ies pe sticlă” (video)

Minerva, celebrul astrolog originar din vestul țării, angajată în Banca Națională: "Din păcate, n-o să mai am dreptul să ies pe sticlă” (video)

Minerva, celebrul astrolog originar din vestul țării, angajată în Banca Națională: „Din păcate, n-o să mai am dreptul să ies pe sticlă” (video)

Celebrul astrolog Minerva (64 de ani) spune că în prezent lucrează la Banca Națională, pe un post de execuție.

CITEȘTE ȘI: Accident mortal în Timișoara

Informația a fost confirmată pentru HotNews.ro de către oficiali ai BNR, care au precizat că astrologul lucrează la departamentul de mentenanță al Băncii Naționale.

Ea a făcut aceste declarații în podcastul lui Damian Drăghici:

„La ora actuală am o funcție de execuție, lucrez în Banca Națională.

Din păcate, n-o să mai am dreptul să ies pe sticlă, dar asta nu înseamnă nimic, pentru că tot mă bătea gândul să-mi fac un podcast.

Fac astrologie de la 14 ani”.

Declarația, la minutul 1:56

Minerva este un celebru astrolog, al cărei nume real este Gabriela Dima. S-a născut în județul Hunedoara și are vârsta de 64 de ani. Potrivit presei tabloide, Minerva este absolventă de Drept, Actorie și Psihologie.

Sursa: economie.hotnews.ro

Foto: captură video


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Minerva, celebrul astrolog originar din vestul țării, angajată în Banca Națională: „Din păcate, n-o să mai am dreptul să ies pe sticlă” (video)

  1. Dar cine e tanti astrolog, vreo vedeta precum cititorii de stiri in prompter?! Iar acum oficiali ai BNR au precizat că astrologul lucrează la departamentul de… mentenanță al Băncii Naționale! Probabil descântă in computerele BNR ca sa prezica viitoarea criza economica

Lasă un răspuns