Câteva sfaturi pentru a folosi cât mai eficient un epilator electric

Câteva sfaturi pentru a folosi cât mai eficient un epilator electric

Dacă v-ați hotărât să vă achiziționați acasă un epilator electric, una dintre metodele preferate de epilare datorită comodității și eficienței sale, probabil că vă întrebați cum puteți profita la maximum de el pentru a obține o piele perfectă, cu durere minimă și fără iritații ale zonelor tratate. Indiferent că sunteți femeie sau bărbat.

În articolul următor vă oferim 7 sfaturi cheie pentru a vă ajuta să profitați la maximum de noul dvs. epilator electric și să obțineți o epilare perfectă, aproape nedureroasă, fără disconfortul de temut sau apariția coșurilor după epilare.

Pentru ca epilarea cu un epilator electric să fie cât mai eficientă, lungimea părului trebuie să fie de cel puțin 3 mm. În caz contrar, este posibil ca epilatorul să nu ajungă la toate firele de păr, lăsând zone cu fire de păr.

Înainte de epilare, pielea trebuie să fie perfect hidratată și exfoliată, dar nu faceți acest pas chiar înainte de epilare. Vă recomandăm să țineți cont de momentul în care urmează să vă epilați, astfel încât cu o zi sau o noapte înainte să vă exfoliați pielea și apoi să aplicați o cremă sau un ulei hidratant bun. În acest fel, părul va ieși mai eficient și veți evita iritarea excesivă a pielii după epilarea cu un epilator electric.

De asemenea, se recomandă să faceți o baie sau un duș fierbinte chiar înainte de epilare pentru a ajuta la îndepărtarea părului cu aparatul de ras electric. Căldura face ca porii să se deschidă, așa că epilarea va fi și mai eficientă cu acest truc de preepilare.

Asigurați-vă că folosiți capul de epilare recomandat pentru fiecare zonă a corpului. Epilatoarele electrice vin de obicei din fabrică cu mai multe capete specifice pentru zonele mai sensibile, cum ar fi axilele sau zonele pubiene, și pentru zonele mai puțin sensibile, cum ar fi picioarele. Prin utilizarea capetelor specifice pentru zona corpului pe care doriți să o epilați, veți contribui la reducerea durerii și la deteriorarea pielii.

Este foarte important să rețineți că epilarea cu un epilator electric trebuie să se facă în direcția opusă creșterii părului pentru rezultate optime. Nu folosiți niciodată epilatorul în aceeași direcție în care crește părul.

Pentru a reduce senzația de disconfort sau durere în timpul epilării cu un epilator electric, vă recomandăm să aplicați ceva rece imediat după epilarea zonelor tratate, în special în zonele cele mai sensibile ale corpului, cum ar fi zona pubiană sau axilele. În plus, după epilare, este important să aplicați o loțiune sau o cremă hidratantă pe toate zonele epilate pentru a evita posibilele iritații sau apariția coșurilor.

 

Epilator – oferte

 

După epilare, este esențial să curățați și să dezinfectați epilatorul electric și capetele de epilare folosite. În acest fel, veți evita petele de piele și veți ajuta epilatorul să dureze mult mai mult timp.

Urmând această serie de sfaturi, veți putea profita din plin de numeroasele beneficii ale epilării cu un epilator electric. Este o metodă eficientă, convenabilă, rapidă și economică, deoarece epilatoarele electrice pot dura mai mulți ani cu o bună îngrijire și întreținere.

În ciuda faptului că multe persoane simt disconfort cu această metodă de epilare, adevărul este că senzația de durere trece pe măsură ce pielea se obișnuiește cu ea, ceea ce o face una dintre cele mai puțin dureroase metode de epilare.

 

Epilator – oferte

 

În comparație cu alte metode mai convenționale, cum ar fi epilarea cu ceară, epilarea electrică cauzează mult mai puține leziuni sau iritații ale pielii, motiv pentru care este recomandată și pentru pielea mai sensibilă.

Nu este surprinzător, așadar, că epilatorul electric a devenit unul dintre instrumentele de epilare preferate de bărbații și femeile din întreaga lume, deoarece poate fi folosit în orice moment, nu necesită niciun efort, este o metodă foarte rapidă, iar pielea rămâne fără păr timp de câteva săptămâni.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns