Milos Komatina, căpitanul SCM OHMA Timișoara, prefațează partida cu Steaua București

Milos Komatina, căpitanul SCM OHMA Timișoara, prefațează partida cu Steaua București

Liga Națională de baschet masculin se reia după pauza prilejuită de jocul naționalei de seniori, în precalificările Euro 2025 (Luxemburg – România 70-73). Tehnicianul echipei timişorene, Dragan Petricevic, a revenit de la lot, iar antrenamentele s-au desfășurat în formulă completă în ultimele zile.

Leii din Banat vor întâlni Steaua, vineri, 3 decembrie, la ora 17,30, la sala „Constantin Jude”. Bucureștenii au câștigat in extremis precedentele două partide: 78-77, acasă, cu CSM Ploiești, și 111-107, după prelungiri, la Constanța, cu Athletic.

„Ne-am antrenat bine în această perioadă de întrerupere a campionatului, dar ne așteaptă un meci greu, în fața unei formații care a mai făcut transferuri. Am văzut că Steaua a învins Constanța la ea acasă și că este într-o formă bună. Totuși, jucăm pe teren propriu, ne dorim să facem un joc bun și să câștigăm”, a afirmat Milos Komatina, căpitanul SCM OHMA Timișoara.

Steaua București l-a adus în urmă cu zece zile pe croatul Davor Konjevic (31 de ani și 1,98 înălțime), care evoluează pe postul de „shooting guard”, fiind o soluție atât pentru poziția 2, cât și pentru poziția 1.

CITEŞTE ŞI: Decizie istorică în Austria de a renunța la extinderea reţelei de autostrăzi: „Mai multe şosele înseamnă și mai mult trafic”

Meciul de vineri se va disputa cu spectatori în tribune, în limita a 30% din locurile disponibile în sală și cu respectarea protocolului sanitar în vigoare.

Milos Komatina: „Suporterii revin în tribune. Este bine să-i avem alături”

„În cele din urmă, suporterii revin în tribune. Este bine să-i avem alături, să-i simțim acolo în tribună și să le auzim încurajările. După ce am pierdut la un punct diferență în Sibiu, devine important să învingem, că să ne menținem în zona primelor opt locuri. Îmi doresc să se vadă pe tabelă roadele muncii din aceste ultime 11-12 zile”, a spus Milos Komatina.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Milos Komatina, căpitanul SCM OHMA Timișoara, prefațează partida cu Steaua București

Lasă un răspuns