Mii de timișoreni sunt în continuare fără apă caldă și căldură

Locuitorii unui alt mare oraș din România vor sta în frig. Primăria nu mai are bani pentru gaz

Mii de timișoreni sunt în continuare fără apă caldă și căldură, deoarece au survenit noi avarii la rețelele de distribuție a agentului termic furnizat de Colterm.

„Echipele COLTERM sunt pe teren și lucrează pentru remedierea următoarelor avarii:

– PT 39 – Zona Galvani, nr. 6 – avarie la conducta de apă caldă. Afectează imobilele situate pe străzile P. Olaru, Galvani, Verde, I. Roată;

– PT 26 – Zona C. Aradului, nr. 23 – avarie la conducta de apă caldă. Sunt afectate imobilele de pe străzile Calea Aradului (parțial) și Calea Lipovei (parțial)

– PT 93 – Zona Arenei, nr. 8 – avarie la conducta de apă caldă. Afectează imobilele de pe străzile Sirius, Cristalului, Sudului, Arenei și Uranus;

– PT 55 – Zona Averescu, nr. 61 – avarie la conducta de apă caldă. Afectează imobilele de pe străzile Averescu, Martirilor și Mihai Apro;

PT 92 – Zona Orion, nr. 24 – avarie la conducta de apă caldă. Afectează imobilele situate pe străzile Orion, Martir V. Balmos și Constantin Prezan.

Echipele COLTERM fac toate eforturile ca, până în această după-amiază, la ora 16, toate aceste lucrări să fie finalizate și toți consumatorii să beneficieze de apă caldă și căldură.

Reamintim clienților noștri că, în prezent, furnizarea încălzirii din punctele termice se realizează la temperatura de 36 de grade.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere”, a comunicat marți dimineață Colterm.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Mii de timișoreni sunt în continuare fără apă caldă și căldură

  1. Opriti dracului toata parodia asta uite caldura nu este caldura.Ca si asa Timisoreni va injura ce ati reusit sa faceti din Timisoara asta intrun an de zile de cand sedeti bine mersi in scaunele alea din primarie.O lada de gunoi imensa,orasul numai transee,caldura apa calda mai rau ca pe timpul lui Ceasca,impozite marite,taxe te miri pe ce Dar spre bucuria Timisorenilor avem festivalul Gay,lesbiene si a migrantilor da, am inteles, unde nu sunt tevile ingropate, sunt avarii. mai bine spuneti dracului drept ca nu vreti sa dati caldura, sa va caute lumea pe strazi

  2. Lasa ca nu conteaza ca stati in frig si fara apa calda pentru ca aveti primar neamt. Credeam ca timisorenii au gandirea mai buna,dar m am inselat. Fiecare dupa cum a votat,asa ca sa traiti bine in frig si in minciuni ca pe primar i l doare la basca,su a luat casa noua.

Lasă un răspuns