Dan Negru, dezvăluiri fără precedent. Ce a făcut prezentatorul TV înainte de pandemie

Dan Negru vine cu o serie de dezvăluiri fără precedent. Prezentatorul tv a vorbit despre ultima vizită făcută în China înainte ca pandemia de coronavirus să ia naștere. Ce a făcut prezentatorul tv acolo și cum descrie tot ceea ce a văzut?

CITEȘTE ȘI: Ciucă: Am depus mandatul de premier desemnat. Biroul Executiv a cerut. Cîțu: Propunerea de premier va fi decizia partidulu

Într-un interviu acordat pentru ciao.ro, Dan Negru a vorbit despre pasunea sa pentru vacanțele exotice. El a subliniat faptul că pandemia de coronavirus i-a ”pus pe butuci amintirile” pe care și le-a făcut în ultimii ani. Totodată, prezetatorul tv susține că de-a lungul anilor a vizitat mai multe locații, printre care și China, țara unde a debutat pandemia de coronavirus.

„Din toate, rămân amintirile și poveștile. La capăt de drum nu ne amintim zile ci clipe. Asta e motivul pentru care-mi plac călătoriile și dacă m-a enervat ceva în perioada asta e tocmai faptul că au pus pe butuci amintirile. Călătoriile lasă amintiri și asta s-a întâmplat. Au băgat în faliment cea mai frumoasă fabrică a omului: fabrica de amintiri. Am vizitat multe țări până să înceapă nebunia, și nu de puține ori mă hrănesc cu amintirile acelor vacanțe. Clipe, nu zile.

Sunt fanul locurilor exotice și mă uit la show-urile tv românești filmate în țări exotice. Îmi pare rău că televiziunile aleg doar show-uri de umilință. Produsele de tip Pekin Expres sau Temptation Island sunt numite în industria tv „humiliting show” (show-uri de umilință) pentru că-i pun pe concurenți în situații stânjenitoare, umilitoare. Dar piața TV e plină și de formate cool și curate filmate în locuri exotice”, a spus Dan Negru.

În ceea ce privește situația din China, prezentatorul tv susține că a ajuns acolo înainte ca ”nebunia cu virusul” să înceapă. El a mai dezvăluit că a mâncat inclusiv specialitățile de acolo precum șerpii sau gândacii din piețele umede unde se zvonește că ar fi izbucnit virusul și se simte în continuare destul de bine.

sursa: capital.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns