Mii de timișoreni la protest

miting duma

Azi după-amiază s-a derulat un nou episod al protestelor la adresa proiectelor privind amnistia, grațierea și modificarea Codului penal. Mai multe mii de timișoreni s-au strâns în Piața Victoriei, iar mitingul s-a derulat conform scenariului deja consacrat, cu huiduieli la adresa guvernului și a Parlamentului și cu tropăieli, precum și cu pancarte.

miting duma1„În democrație, hoții stau la pușcărie”, „În Timișoara justiția acoperă ilegallitățile din primărie”, „Political swingers destroyed Romania. Stop prostitution”, „Spunem nu grațierii”, „Jos corupția din toate partidele”. Una dintre pancarte era semnată „Klaus Iohannis și poporul român”, iar organizatorii au anunțat că se vor reuni în Grupul Civic Timișoara și că așteaptă noi semnături pentru petiția privind statul de drept.

Manifestanții au pornit apoi într-un marș pe traseul strada Alba Iulia, Piața Libertății, strada Vasile Alecsandri, strada Eugeniu de Savoya, Palatul Dicasterial, sediul DNA, Bulevardul Revoluției, Prefectura Timiș, fiind escortați de poliție și jandarmi. În dreptul Palatului Dicasterial s-a strigat „Referendum”, „Parlament penal, marș la tribunal”, iar la sediul DNA – „Laura nu uita, noi suntem de partea ta” și „DNA să vină să vă ia”.

La prefectură a fost huiduit Victor Ciorbea, avocatul poporului.

FOTO: CONSTANTIN DUMA


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Mii de timișoreni la protest

  1. Inteligenta pe Planeta e constanta, dar populatia creste se vede vizibil cu cat a crescu cand te uiti la prote$tatari.
    Nu am vazut proteste canda a fost majorat taxa pe valoarea adaugata TVA !!!!!
    Nu am vazut proteste cand au fost inchise spitale !!!!!
    Ma intreb cat costa prote$tele si daca tot din bani publici sunt organizate de servici ??

    1. Daca nu au fost proteste si atunci e pacat. Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa protestam acum. Legile astea de acum nu mai au posibilitate de a fi date inapoi. TVA poate fi modificat ulterior. Daca aveti un comentariu real intelegeti ce vreau sa spun….

  2. Draga Raluca, esti informata de pe un singur canal, nu-i asa? Eu am participat la miting si nimeni nu mi-a dat nimic, nici nu mi-a cerut! Daca doream, puteam sa confectionez o pancarta! Poti participa duminica viitoare si poate esti mai norocoasa, iti pica ceva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *