Mii de pelerini surprinşi la coadă, la mormântul lui Arsenie Boca

Mii de pelerini surprinşi la coadă, la mormântul lui Arsenie Boca

În primele zile ale lui 2021 a fost mare aglomeraţie la Mănăstirea Prislop. Mii de pelerini din toate colţurile ţării, adulţi, tineri sau chiar familii cu copii mici, au bătut sute de kilometri ca să se roage la mormântul lui Arsenie Boca, supranumit şi Sfântul Ardealului:

„Sunt mii de oameni care respectă distanţa, una la mână, şi, doi la mână, sunt oameni care într-adevăr doresc linişte. Linişte ca să fie şi să termine odată cu viaţa asta. Că viaţa asta ne-a dat peste cap”.

Deşi anul acesta nu au mai existat autocare care să aducă oamenii la mănăstire, pelerinii tot au reuşit să ajungă acolo cu automobilele personale.

Pentru că nu mai erau locuri de parcare disponibile lângă lăcaşul de cult, unii credincioşi au lăsat maşinile pe marginea drumului şi au mers şi câte doi kilometri pe jos pentru a se reculege la mormântul lui Arsenie Boca.

Părintele Arsenie Boca este comemorat de obicei pe 28 noiembrie, însă mulţi credincioşi obişnuiesc să vină şi în primele zile după Anul Nou pentru a se ruga la mormântul acestuia.

Continuarea pe observatornews.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Mii de pelerini surprinşi la coadă, la mormântul lui Arsenie Boca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *