Mii de biciclişti la Pedalarea de primăvară. Petrecerea continuă, în această seară, cu un concert Smiley. Foto/Video

pedalare 2018 1

Mii de biciclişti au fost prezenţi la „Pedalarea de primăvară”. Evenimentul marchează 10 ani de la înfiinţarea acestei mişcări care a devenit o modă în Timişoara.

Bicicliştii şi-au dat întâlnire pe platforma Timco, la Casa Verde pentru Biciclete. Acolo au fost întâmpinaţi de sposnorii evenimentului care i-au îmbiat cu produse bio, cu flori cu care şi-au decorat bicicletele, nelipsitele baloane şi, desigur, porţia de sănătate oferită de Smartfit.

Particpanţii şi-au putut crea o amintire la cabina de photo booth, iar la cortul Leo Timişoara doritorii şi-au putut spăla bicicletele.

Tot acolo, cei care au vrut au făcut donaţii care vor fi folosite pentru cumpărarea de vehicule pe două roţi destinate unor persoane nevoiaşe.
pedalare 2018 5
Atmosfera a fost întreţinută, pe platforma Timco, de Mc Bogdan Nicolai și Dj Armies. De altfel, Bogdan Nicolai a realizat un selfie cu miile de timişoreni de la pedalare, fotografia fiind publicată pe contul său de Instagram.
bogdan nicolai
Evenimentul a adunat la Casa Verde pentru Biciclete şi turişti aflaţi în trecere prin Timişoara. Aceştia au fost încântaţi de ce au văzut, unii dintre ei promiţând că vor fi prezenţi şi la pedalarea din primăvara viitoare.
pedalare 2018
Nici turiştii, dar nici unii timişoreni nu au ratat ocazia de a primi numere de pentru biciclete.
pedalare3
Iată că, de această dată, câteva dintre cunoscutele numere vor ajunge peste graniţele ţării datorită turiştilor participanţi la eveniment.
pedalare2
Bicicliştii prezenţi au pornit într-un tur al oraşului, pe o distanţă de zece kilometri.
pedalare 1
Coloana iubitorilor sportului pe două roţi a numărat mai mult de 6.000 de participanţi.
pedalare 2018 2
Petrecerea pentru marcarea celor zece ani de existenţă a Verde pentru Biciclete continuă, în această seară, în Piaţa Victoriei, cu două concerte aşteptate de public, Phaser şi Smiley, urmând ca la ora 21,30, din Parcul Central să fie lansat un foc de artificii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *