Atenţie, restricţii importante de circulaţie în Timişoara, astăzi. Urbea devine, în următoarele ore, capitala bicicliştilor

Cochete pe biciclete

Mii de biciclişti sunt aşteptaţi, astăzi, 14 aprilie, începând cu ora 16, la Casa Verde pentru Biciclete, pe Platforma Timco, pentru a participa la „Pedalarea de primăvară”.

Organizatorii speră ca la zece ani de la înfiinţarea acestei mişcări în Timişoara să participe nu mai puţin de 10.000 de biciclişti.

„Peste 150 de oameni sunt implicaţi în aceste momente în organizarea Pedalării de Primăvară care are loc peste câteva ore.

Mai mult de 65 de voluntari s-au mobilizat – atât pentru buna organizare a traseului pe care timişorenii urmează să-l parcurgă în această după-amiază, cât şi în echipe de coordonatori de activităţi.

Întreaga comunitate locală s-a mobilizat şi scopul este unul singur: pentru câteva ore Timişoara devine Capitala Bicicliştilor din România.

Mii de biciclişti sunt aşteptaţi să vină din toate colţurile oraşului, pentru a pedala împreună un traseu în premiera pentru Timişoara.

Bicicliştii vor avea şansa unică să pedaleze pe sub Bastionul Maria Theresia, pe contrasens.

Şi toate acestea datorită parteneriatului cu autorităţile – Poliţia rutieră, Poliţia locală şi Jandarmeria Română”, au transmis organizatorii acţiunii.

De asemenea, pe traseu vor fi întâlniţi peste 60 de voluntari, care se vor asigura culoarul ce le este rezervat exclusiv utilizatorilor de mijloace de transport alternativ din Timişoara.

Organizatorii acţiunii lansează şi o provocare pentru timişoreni şi iubitorii de pedalat:

„De departe poate părem puţini, dar astăzi ne vom număra cu adevărat şi vom avea şansa unică să arătăm câţi suntem. Poate în acest fel reuşim să păstrăm titulatura de de Capitala Bicicliştilor din România pentru mai mult de câteva ore.

Lansăm astfel o provocare către toate comunităţile de biciclişti din România. Împlinim 10 ani de VpB – oare cum ar arăta: 10 ani – 10.000 mii de participanţi?”

Iată şi programul evenimentului, precum şi traseul care va fi parcurs de biciclişti.

16-17.20 – Pe platforma din fata halelor Timco: expozitie de flori – pentru cei care nu-si doresc sa pedaleze in mod special, dar vor sa-si arate sprijinul fata de noi standuri cu activitati tematice: spalatorie de biciclete, atelier de infrumusetare a bicicletelor , cabina foto, demoshop dm markt, de la profesionistii care lucreaza la cea mai iubita sala de fitness din oras vei afla cum a iesit corpul tau din iarna cea lunga. MC Bogdan Nicolai si Dj Armies vor avea grija ca atmosfera sa fie de sarbatoare

17.30 Start – Se pleaca de la Platforma Timco, înainte pe Calea Circumvalațiunii – Calea A.I.Cuza – sens giratoriu Piața Mărăști – Str. Oituz – sens giratoriu Punctele Cardinale – Str. Hector (contrasens) – prin bastionul Maria Theresia (contrasens) – Bd. I.C.Brătianu – Str. Michelangelo – pasajul Michelangelo prin sensul giratoriu – Bd. C.Coposu (întoarcere la Parcul Poporului- Bd. C.Coposu – trecere pe deasupra pasajului Michelangelo – Bd. V.Pârvan – la stânga pe Bd. M. Viteazu (contrasens) – întoarcere în piața N.Bălcescu – Bd. M.Viteazu (contrasens) – Pod Mihai Viteazu – Str. 20 Decembrie 1989 – Bd. Regele Ferdinand – Bd. Republicii – Str. Sf Ioan- Str. Victor Vlad Delamarina – Str. Mărășești – 18.30 Finish – Piata Victoriei Concert Phaser Concert Smiley

21.30 Artificii – Parcul Central

Atenţie, pentru buna desfășurare a evenimentulu, copiii sub 14 ani ani pot participa la eveniment doar însoțiți de un adult, iar pentru cei mai mici iubitori de bicicletă, îi rugăm pe părinți să folosească scaune speciale pentru bicicletă omologate. Posesorii bicicletelor cu roți ajutătoare sunt așteptați cu drag la punctul de start și finish, dar nu recomandăm parcurgerea traseului de către juniori. În cele din urmă, facem un apel către toți conducătorii de autovehicule aflați în trafic pe traseul pedalării, sâmbătă, între 17.30 și 18.30, să fie răbdatori și cooperanți atât cu echipajele Poliției Române cât și cu voluntarii VpB.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *