Mihai Rohozneanu este noul antrenor principal al SCM Politehnica Timișoara!

Handbaliştii de la Poli Timişoara, ultimele amicale înainte de reluarea campionatului, cu AHC Potaissa Turda

Noul antrenor al echipei de handbal SCM Politehnica Timișoara este Mihai Rohozneanu. În vârstă de 38 de ani și fost jucător al echipei naționale, Rohozneanu a pregătit până acum CSM Reșița, echipă care sezonul trecut a câștigat Divizia A.

Clubul violet a ajuns la un acord cu gruparea din Reșița pentru ca Mihai Rohozneanu să poată fi numit antrenor la SCM Politehnica Timișoara.

Ca jucător, Rohozneanu are cinci trofee în palmares: trei Cupe Challenge (2007, 2008, 2009), o Cupă a României (2010) cu UCM Reșița și Cupa României cu HC Dobrogea Sud Constanța (2018). În ultimul sezon ca jucător (2020/2021), a devenit vicecampion național cu AHC Potaissa Turda.

Staff-ul noului antrenor principal va fi compus din secundul Sorin Sărăndan, analistul video Alexandru Nae, kinetoterapeutul Lucian Butaș și medicul Cătălin Miu.

„Sunt conștient de responsabilitatea pe care o port și de așteptările pe care le au atât sportivii, cât și suporterii Timișoarei. Dorința este să scăpăm de baraj, chiar dacă din păcate programul nu ne avantajează, dar eu voi face tot ce ține de mine pentru a ne menține în Liga Națională fără baraj. Uitându-ne la rezultate, toate partidele vor fi dificile, însă le vom lua pas cu pas și vom încerca să obținem cât mai multe puncte și rezultate pozitive”, a afirmat Mihai Rohozneanu.

Rohozneanu preia postul de la 1 decembrie și se va afla banca echipei Poli la meciul de sâmbătă, ora 17.00, de acasă, cu Potaissa Turda, contând pentru prima etapă din retur.

CITEȘTE ȘI: Marile magazine au trecut masiv la practici înșelătoare. Cum te ferești de capcanele de la raft

„Înțelegerea este valabilă până la finalul acestui sezon, la propunerea clubului. La fel mi-am dorit și eu, pentru că sunt la început de drum. Până în vară putem vedea dacă ei sunt mulțumiți de mine, dacă eu mă simt confortabil, toate acestea neavând presiunea unui an în plus de contract”, a declarat Mihai Rohozneanu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *