Mihai Chirica aruncă BOMBA: Sorin Grindeanu ar putea fi preşedintele PSD!

Vicepreşedintele PSD, Mihai Chirica, a declarat, duminică, la Realitatea Tv, că premierul Sorin Grindeanu a căpătat o vastă experienţă în urma „duşului rece cu sloiuri de gheaţă” pe care l-a primit în ultima perioadă.

„Domnul Grindeanu, în momentul de faţă, a căpătat o experienţă pe care unii prim-miniştri nu au avut-o nici la finalul mandatului. Deci, acest duş rece cu sloiuri de gheaţă, în momentul de faţă, sunt sigur că l-a întărit, nicidecum nu l-a distrus. A înţeles cât de importantă este percepţia publică asupra unui act, indiferent că provine din Ministerul Justiţiei sau nu”, a subliniat Mihai Chirica.

Întrebat dacă Sorin Grindeanu ar putea fi viitorul preşedinte al PSD, Mihai Chirica a răspuns afirmativ: „Da, şi Sorin Grindeanu poate fi preşedinte PSD, ca mulţi alţii, în condiţiile în care domnul Dragnea ar ajunge în situaţia în care trebuie să părăsească conducerea acestui partid”.

Sursa: realitatea.net


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Mihai Chirica aruncă BOMBA: Sorin Grindeanu ar putea fi preşedintele PSD!

  1. nu mai publicati asemenea prostii care sunt numai pentru prosti.lingaul asta dispare doar la o zbarlitura de mustata stalinista a lui dracnea.

Lasă un răspuns