Migranți prinși în timp ce încercau să treacă ilegal frontiera în Serbia

Migranți prinși în timp ce încercau să treacă ilegal frontiera în Serbia

Migranți prinși în timp ce încercau să treacă ilegal frontiera în Serbia

Patru cetățeni din India și Pakistan care au încercat sa treacă ilegal granița în Serbia au fost depistați de polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Lunga.

Luni, 18 septembrie, în jurul orei 23.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Lunga au observat cu ajutorul aparaturii cu termoviziune, patru persoane la aproximativ 100 m față de linia de frontieră, care se deplasau, pe jos, spre linia de frontieră.

CITEȘTE ȘI: Trotuare noi în două sate ale unei comune din Timiş

Deoarece nu-și justificau prezența în zonă, aceștia au fost conduși la sediul sectorului pentru cercetări suplimentare.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că grupul este format din cetățeni originari din India și Pakistan, patru adulți cu vârste cuprinse între 24 și 50 de ani. Totodată, s-a mai stabilit faptul că persoanele în cauză sunt intrate legal în România, fiind posesoare de vize de muncă.

Din declarațiile persoanelor rezultă că aceștia intenționau să treacă frontieră de stat pentru a ajunge în Serbia și ulterior în state din vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *