Migranți opriți cu focuri de armă la Denta

pistol 2

Poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moravița au depistat în zona de competenţă 12 cetăţeni afro-asiatici, călăuziţi de un cetăţean sârb, care au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România.

Grupul de persoane a fost descoperit în apropierea localității Denta. Polițiștii au oprit a două autoturisme despre care existau suspiciuni că ar transporta migranți din zona de frontieră către Timișoara. Șoferii acestor autoturisme nu au oprit la semnalele oamenilor legii și au trecut în viteză prin baraj, punând în pericol integritatea acestora, rănind ușor un agent și avariind, totodată, mai multe autoturisme ale poliției.

Pentru a reuși imobilizarea autoturismelor și a șoferilor acestora, oamenii legii au folosit armamentul din dotare, inițial prin tragerea în plan vertical a două focuri de armă, apoi au țintit pneurile autoturismelor în cauză, reușind, astfel, să oprească una dintre maşini.

În același timp, prin ricoșeu, au fost rănite două persoane, pasageri ai autoturismelor ai căror șoferi nu au oprit la control. Cele două persoane, de origine afro-asiatică, au fost transportate de urgență la spital, pentru a li se oferi îngrijiri medicale.

Au fost reținuți 12 cetățeni afro-asiatici și un cetățean sârb, șoferul uneia dintre mașini. Persoanele în cauză au fost duse la sediul sectorului poliţiei de frontieră pentru cercetări.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Migranți opriți cu focuri de armă la Denta

Lasă un răspuns