Migranți debusolați prin Timișoara

migranti timisoara 2

Șapte migranți care provin din Irak au fost depistați, în Timișoara, de cadre ale Serviciului pentru imigrări al județului Timiș. Cei șapte, cu vârste cuprinse între 10 și 24 de ani, nu au forme de ședere în România, însă au solicitat să intre îl legalitate. Ei au fost conduși la sediul Centrului regional de proceduri și cazare a solicitanților de azil Timișoara.

”Totodată, au fost întocmite acte premergătoare în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecerea frauduloasă a frontierei de stat”, au transmis reprezentanții Serviciului pentru imigrări Timiș.

Alți doi migranți din Irak au fost observați de polițiștii locali în Piața Victoriei din Timișoara. Tinerii păreau debusolați și se plimbau în zona Operei. Din declarațiile pe care le-au dat oamenilor legii reiese că cei doi, în vârstă de 17 ani, respectiv, 24 de ani, au intrat ilegal în România.

Ei au fost predați cadrelor Inspectoratului teritorial al poliției de frontieră Timișoara pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei. Anul acesta, în Timișoara, polițiștii locali au depistat peste 200 de migranți.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *