Migranți călcați de tractor în timp ce dormeau în lanul de rapiță, în județul Timiș. Ei au trecut ilegal frontiera în România

Doi migranți care au trecut granița din Serbia spre România, în mod fraudulos, au ajuns la spital, după ce, în timp ce se odihneau într-un lan cu răpită, au fost călcați de un tractor care făcea lucrări agricole.

„În urmă unui apel la numărul unic 112, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul SPF Moravița s-a deplasat pe DJ 588, care face legătură între localitățile Semlacu Mare și Gătaia, unde a identificat doi cetățeni străini. Polițiștii de frontieră ajunși la față locului au constatat că cele două persoane erau fără documente de identitate asupra lor și necesitau îngrijiri medicale, deoarece prezentau leziuni la nivelul membrelor inferioare”, a declarat, vineri, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, Mihaela Les.

Imediat, acolo s-a solicitat prezența unei ambulanțe, ulterior cei doi bărbați fiind transportați la spital, pentru investigații medicale de specialitate, conform ziare.com

„Având în vedere faptul că bărbații de origine afro-asiatică au fost depistați în marginea drumului DJ 588, care face legătură între Semlacu Mare și Gătaia, au fost anunțate și organele de poliție din cadrul Poliție orașului Gătaia. În primele declarațiile ale celor doi bărbați, care vorbeau o engleză greoaie, aceștia au spus că au adormit într-un lan de răpită și au fost acrosati de un utilaj agricol”, a afirmat Mihaela Les.

În cauza, cercetările vor continuă în prezența unui interpret autorizat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta, de către polițiștii de frontieră din cadrul SPF Moravița, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției orașului Gătaia, pentru a se stabili împrejurările producerii evenimentului.

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns