Microbuz românesc implicat într-un grav accident în Ungaria

Microbuz românesc implicat într-un grav accident în Ungaria

Microbuz românesc implicat într-un grav accident în Ungaria.

Cinci persoane au fost rănite, dintre care două în stare critică, într-un accident produs, sâmbătă, pe autostrada M5, în apropiere de Kecskemét, a anunţat Serviciul Naţional de Ambulanţă citat de agenţia ungară de presă MTI.

CITEȘTE ȘI: Avertismentul medicilor privind scăderea bruscă a temperaturii

Potrivit informaţiilor obţinute de MTI de la faţa locului, preluate de radiotimisoara, un microbuz înmatriculat în România, care se deplasa în direcţia Szeged şi tracta o remorcă, a părăsit carosabilul ieşind de pe autostradă şi s-a răsturnat în şanţ. Atât microbuzul, cât şi vehiculul tractat s-au răsturnat. Vehiculul transporta şapte pasageri.

József Hangai, purtătorul de cuvânt al Serviciului regional de salvare, a declarat pentru MTI că, în urma accidentului, două persoane se află în stare critică, una a fost rănită grav, iar alte două au fost rănite uşor.
Potrivit acestuia, la faţa locului au fost solicitate mai multe ambulanţe, precum şi elicopterele de salvare din Budaörs şi Szentes.

Persoanele rănite au fost transportate la spital, în timp ce alte două persoane, după ce au fost examinate, au putut rămâne la faţa locului, a adăugat József Hangai.
Timp de câteva ore, tronsonul afectat al autostrăzii M5 a fost închis complet, iar traficul a fost deviat.

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *