Microbuz cu români distrus de un TIR, pe o șosea din Cehia. O româncă e moartă, șapte răniți, patru extrem de grav

Un microbuz plin cu români a fost distrus de un TIR, pe o șosea din Cehia. O româncă e moartă, șapte răniți, patru extrem de grav, doi dintre ei fiind în comă.

CITEȘTE ȘI: Centrul Multicultural din Timișoara, în pragul schimbării la față

Un camion și un microbuz s-au ciocnit marți în jurul orei 14:00 în Tisova, în regiunea Tachov, la granița cu Germania. Opt români erau în microbuz și unul dintre ei, o femeie, care stătea pe locul din dreapta șoferului, a murit. Ceilalți șapte au fost răniți, patru dintre ei foarte grav, scrie tachovsky.denik.cz.

„Există șapte răniți la fața locului. Unul dintre oameni nu a supraviețuit accidentului.”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Dagmar Jiroušková.

Salvatorii au transportat trei răniți cu două elicoptere. „Serviciul de salvare aeriană de la Líní a transportat un bărbat în stare critică pentru ventilația pulmonară controlată și celălalt într-o stare foarte gravă, dar conștient, la Spitalul Universitar Pilsen. Serviciul de salvare aeriană din Praga a transportat un bărbat în stare foarte gravă la spitalul din Motol.”, a informat purtătorul de cuvânt al serviciului de salvare, Mária Svobodová.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.