Microbuz cu români distrus de un TIR, pe o șosea din Cehia. O româncă e moartă, șapte răniți, patru extrem de grav

accident microbuz 9

Un microbuz plin cu români a fost distrus de un TIR, pe o șosea din Cehia. O româncă e moartă, șapte răniți, patru extrem de grav, doi dintre ei fiind în comă.

CITEȘTE ȘI: Centrul Multicultural din Timișoara, în pragul schimbării la față

Un camion și un microbuz s-au ciocnit marți în jurul orei 14:00 în Tisova, în regiunea Tachov, la granița cu Germania. Opt români erau în microbuz și unul dintre ei, o femeie, care stătea pe locul din dreapta șoferului, a murit. Ceilalți șapte au fost răniți, patru dintre ei foarte grav, scrie tachovsky.denik.cz.

„Există șapte răniți la fața locului. Unul dintre oameni nu a supraviețuit accidentului.”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Dagmar Jiroušková.

Salvatorii au transportat trei răniți cu două elicoptere. „Serviciul de salvare aeriană de la Líní a transportat un bărbat în stare critică pentru ventilația pulmonară controlată și celălalt într-o stare foarte gravă, dar conștient, la Spitalul Universitar Pilsen. Serviciul de salvare aeriană din Praga a transportat un bărbat în stare foarte gravă la spitalul din Motol.”, a informat purtătorul de cuvânt al serviciului de salvare, Mária Svobodová.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *