Micii handbalişti de la CS Giroc-Chişoda, prezenţi la cel mai mare turneu din ţară

cs giroc chisoda 4

Toată crema handbalului juvenil a fost prezentă, în weekend-ul trecut, la Turda, în sala polivalentă „Gheorghe Bariţiu”, locul în care, timp de trei zile, s-a desfăşurat ediţia cu numărul opt a puternicei întreceri „Memorialul Ioan Deteşan”.

Cel mai mare turneu de minihandbal din ţara noastră a fost organizat de primăria locală şi de clubul Potaissa, cu echipă de seniori în eşalonul de elită.

Printre cele 25 de echipe invitate să participe, multe dintre ele cu nume sonore în handbalul românesc, cum ar fi Potaissa Turda, Academia Minaur Baia Mare, CSM Reşiţa, CSS Zalău, LPS Oradea, LPS Cetate Deva, CSS Făgăraş şi HC Beldiman Arad, s-a numărat şi CS Giroc-Chişoda (fete şi băieţi), singura din judeţul Timiş, sportivii fiind pregătiţi de Oana Ionescu şi Florin Toacă.

S-au jucat câte trei meciuri în acelaşi timp pe lăţimea terenului (în format 4 + 1), aproximativ 800 de copii luând parte la festivalul de pe semicerc de la Turda.

Pe lângă ropotele de aplauze din timpul meciurilor, la final, eforturile micilor handbalişti au fost răsplătite cu diplome şi cupe.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Micii handbalişti de la CS Giroc-Chişoda, prezenţi la cel mai mare turneu din ţară

  1. ,,singura din jud.Timis,,???…gresit…La Festivalul ,,Ioan Detașan,,a participat și LPS-CSS,,Banatul Timișoara.Subsemnata 😀am condus echipa de babyhandball.

Lasă un răspuns