Micii fotbaliști de la CSC Dumbrăvița 2014 sunt vicecampionii Croco Cup

Micii fotbaliști de la CSC Dumbrăvița 2014 sunt vicecampionii Croco Cup

Micii fotbaliști de la CSC Dumbrăvița 2014 sunt vicecampionii Croco Cup.

Aflată la prima ediție, Croco Cup Tournament, competiție dedicată fotbalului juvenil și-a desemnat învingătorii și pentru grupa de vârstă 2014, la baza sportivă Premier Arena din Moșnița Nouă.

UTA ARAD este câștigătoarea trofeului Croco Cup, echipa arădeană impunându-se în finala cu CSC Dumbrăvița, scor de 3-1, podiumul fiind completat de CSC Ghiroda.

”Au fost două săptămâni încărcate, dar pline de emoții și bucurie, deoarece fericirea oricărui părinte se amplifică prin reușitele copiilor. Suntem mulțumiți că ne-am îndeplinit obiectivul și am organizat aceasta competiție la cele mai înalte standarde după cum am promis încă de la început. Îmi doresc să felicit și să mulțumesc, de asemenea, partenerilor noștri și tuturor celor care au crezut și s-au implicat în acest proiect. Ne propunem ca următoarea ediție Croco Cup să fie desfășurată în mai multe orașe simultan, iar câștigătoarele să se califice la faza internațională, unde vor participa juniorii unor cluburi renumite din fotbalul european”, spune Preda Marius, CEO Share Events.

CITEȘTE ȘI: Medalii pentru pugilistele de la LPS „Banatul” Timişoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *