METODA ACCIDENTUL. Tânăr „ţepuit” cu 1.000 de euro. Cum s-a întâmplat

Metoda "Accidentul" face tot mai multe victime în vestul ţării

Un tânăr din vestul ţării a fost convins de către doi indivizi necunoscuți, cu care a vorbit la telefon, că trebuie să plătească pentru a-și salva de consecințele legii o rudă care ar fi lovit cu mașina un copil.

El a dus banii in Deva si i-a lasat sub stergatorul de la parbrizul unei masini, asa cum primise indicatii la telefon… Dupa ce si-a dat seama ca a fost inselat, tanarul a mers la Politia Hunedoara si a povestit ca, in timpul noptii, a fost sunat pe telefonul fix de acasa, iar un barbat s-a recomandat a fi varul sau din Braila. Individul i-a spus ca a fost implicat intr-un accident rutier, in care a ranit grav un copil.

“La un moment dat, convorbirea a fost preluata de un alt barbat, presupus procuror, care i-a spus ca in acest caz este nevoie de suma de 5.800 de euro pentru ca varul sau sa se impace cu familia minorului lovit. Tanarul i-a spus apelantului ca dispune doar de suma de 1.000 euro si s-a deplasat in municipiul Deva, unde a lasat suma de bani sub stergatorul parbrizului unui autoturism”, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara, Laura Bradu.

Abia cand s-a intors acasa, tanarul l-a sunat pe varul sau si astfel si-a dat seama ca a fost inselat. In cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii de inselaciune, iar autorii sunt cautati de politie.

Sursa: hunedoaralibera.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns