Metoda ”Accidentul” face din nou victime

metoda accidentul

Poliția din Caransebeș a fost sesizată de o femeie, prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că bunica sa, în vârstă de 80 de ani, din localitatea Buchin, a fost înșelată de persoane necunoscute.

În timp ce se afla singură la locuința sa, partea vătămată a fost sunată pe telefonul fix de o persoană de sex masculin care s-a prezentat ca fiind medic și care a înștiințat-o că fiica ei a căzut și și-a fracturat coloana.

CITEȘTE ȘI. Elev lovit pe trecerea de pietoni

În timpul convorbirii, o altă persoană de sex feminin, care a pretins că este fiica părții vătămate, i-a cerut acesteia să pună într-o pungă și să-i trimită doctorului, printr-o asistentă, banii pe care îi avea în casă.

La scurt timp după încheierea convorbirii, partea vătămată a fost sunată din nou și i s-a spus că la poartă a ajuns asistenta.

CITEȘTE ȘI: Atenție dacă staţi în chirie sau v-aţi închiriat apartamentul. Anunțul făcut de ANAF

Bătrâna a ieșit afară și a predat punga cu o sumă de bani unei persoane de sex feminin, care apoi s-a urcat într-un autovehicul și a plecat într-o direcție necunoscută. Din verificările efectuate ulterior, a rezultat faptul că fiica părții vătămate nu a fost implicat în nici un fel de accident.

În cursul aceleiași zile, o altă femeie, tot din localitatea Buchin, a apelat numărul de urgență 112 sesizând poliția cu privire la faptul că a fost apelată de o persoană necunoscută, care i-a solicitat suma de 3.000 de euro pe motivul că nora sa ar fi fost implicată într-un accident de circulație.

În acest caz, apelanta fost sfătuită de polițistul care a preluat apelul pe 112 să nu dea curs solicitării.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns